maandag 3 oktober 2011

Bijna 1 maand!

Hi everyone!

Hier weer een blog over de afgelopen week. Ik probeer er elke mandag wat op te zetten, dus dan weten jullie wanneer je weer kan kijken:)

Dinsdag 27 september
We worden wakker door geklop op onze deur, oneee we hebben ons verslapen! We stonden er raar van te kijken omdat het ons thuis nog nooit was gebeurt. Snel klaargemaakt en onderweg een broodje gegeten.
Die ochtend heb ik bij Mandy in de klas gekeken om te zien hoe zij het doet. 's Middags hebben we geholpen bij art(tekenles). Ook dit waren wij vergeten, dus iemand kwam ons waarschuwen. Het was leuk om te helpen, alleen ik hoop dat we de volgende keer wat meer kunnen doen.

Woensdag 28 september
Weer een normale dag stage gehad, niet zo veel bijzonderd gebeurt. 's Avonds gingen we met Mandy en Tracy wat eten bij de coffeeshop. Jaja, de eerste keer dat we dat hoorden moesten wij heel hard lachen, omdat dat in Nederland betekend waar je drugs koopt. Maar hier kan je er gewoon wat eten en drinken. Heel gezellig met allemaal kleurtjes enzo.

Donderdag 29 september
Mijn vrije dag:) Heerlijk een beetje niks gedaan. Met Alwin geskyped, hij was geslaagd voor het eerste deel van zijn motorrijbewijs.. 's Avonds gingen we uit eten bij een Duits restaurant met Mandy en Tracy en een jong Amerikaans stel dat ook op de school werkt. Heel erg gezellig!
Daarna nog met de meiden een film gekeken in de keuken.

Vrijdag 30 september
Vandaag niet zo heel veel gedaan. We waren allebei vrij en hebben lekker uitgerust. 's Middags nog even op de fiets naar de markt geweest. Wat een belevenis zeg. Iedereen rijd hier als gekken, maar toch leuk om mee te maken. Omdat we westers zijn worden we al vaak door iedereen aangekeken, maar als we dan ook nog op de fiets zijn al helemaal.

Zaterdag 1 oktober
Lekker uitgeslapen en de fietsen schoongemaakt. Aan het einde van de middag zijn we naar Chiang Rai gegaan met Mandy en Tracy. Daar was de Night Market. Daar even rondgelopen en lekker een broodje hamburger gegeten en een fruitshake gedronken. Ook was er nog een oprtreden van Thaise mensen met een dansje enzo super leuk! Daarna nog even boodschappen gedaan en verder een rustig avondje.


Insecten die je kan eten bij de Night Bazar..









Zondag 2 oktober
's Ochtends niet zo heel veel gedaan. Aan het einde van de middag gingen we naar de internationale kerk in Chiang Rai. Een vrouw van de school kwam ons ophalen. Zij heeft een auto met achteraan een laadbak. Dat heb je hier en Thailand bijna allemaal er daar zitten dan ook mensen in. Wij wouden natuurlijk met alle plezier in de laadbak zitten. Over de super high way al je haren in je gezicht haha. Waren we de weg kwijt geraakt. Door heel smalle straatjes gereden, weer een heel ander leuk beeld van Thailand. Jammer genoeg waren we onze camera vergeten, een leer voor de volgende keer: altijd de camera meenemen. Een half uur te laat kwamen we aan bij de kerk. Ze zongen bekende liedjes van Micheal W. Smith en Hilsong United, erg leuk. Na kerktijd bleven we daar ook eten. Iedereen neemt dan wat mee van huis waarna we met z'n allen daar eten. Er waren heel veel bekenden mensen van school, dat was dus heel gezellig:) Toen weer terug naar huis in de laadbak, dat was wel even fris.

Maandag 3 oktober.
Vandaag ben ik weer naar stage geweest. Gewoon een normale dag, begin er al helemaal in te komen dat is wel fijn. Net kipvingers in de pan gebakken en sla erbij, was goed te doen. Lekker rustig avondje en vroeg slapen, want morgen weer vroeg stage.

Weetjes:
- Over 2 dagen zitten we hier alweer een maand, wat gaat het toch snel!
- Het blijkt nu opeens dat wij hier geen proeves mogen doen. Wij balen hier heel erg van omdat het nu heel waarschijnlijk is dat we een jaar over moeten doen.

Ik krijg veel reacties van mensen die mijn blog lezen en het leuk vinden. Ik ben hier heel erg blij mee en ook met de steun van iedereen! Dankjewel iedereen:)

Groetjes uit het warme Thailand

1 opmerking:

  1. Als het niet goed is voor je stage heb je toch een mooie vakantie.

    groeten uit oldeboek (doei) O&O v d w

    BeantwoordenVerwijderen