woensdag 21 december 2011

Hallo allemaal,

De laatste blog vanuit Thailand, over 3 uurtjes vertrekke we naar het vliegveld. Om 20.25 vertrekt ons vliegtuig, en 22 december om 8.10 komen we aan op Schpihol, spannend!!

Vrijdag 16 december
Vandaag waren Anne Marije en ik allebei weer vrij, en gingen we nog even Chian Rai in. Lekker gewinkeld en nog naar de bioscoop geweest.

Zaterdag 17 december
De laatste dag op het internaat. Leuke dingen met de meiden en jongens gedaan, en daarna van iedereen afscheid genomen. We hebben een er een leuke tijd gehad! 's Avonds nog even naar de Night Bazaar in Chiang Rai geweest met onze huisgenoot.

Zondag 18 december
's Middags eerst naar de Hot Spring geweest, dat is een zwembad met heerlijk warm(bijna heet) water. Lekker in de zon gelegen met een boekje erbij. 's Avonds naar de kerstdienst van de internationale kerk. Een hele mooie dienst met een toneelstukje van de kinderen en kerstliedjes zingen met allemaal een kaarsje in de hand. Daarna nog lekker met zijn allen gegeten, en toen ook afscheid genomen van de kerk.

Maandag 19 december
Mijn laatste normale stagedagje. Lekker genoten van de kinderen en verder niet zoveel bijzonders..

Disndag 20 december
Vandaag was de laatste dag op school voor ons, maar ook de laatste dag voor de kerstvakantie. Iedereen was lekker vrolijk en opgewonden. Eerst hadden we chapel, en de rest van de ochtend hadden de kinderen nog gewoon les. Wij hebben toen onze cadeautjes aan de kinderen gegeven, en ook voor de leraren hadden we een cadeautje. 's Middags was er eerst een lekkere lunch met een broodje hamburger en patat. Daarna hebben we wat toneelstukjes gedaan, en toen gingen de leerlingen en de leraren apart. Iedereen moest een cadeautje meebrengen en daar gingen we een spel mee doen, zodat iedereen aan het eind een cadeautje had.. Wel leuk om een keer met kerst cadeautjes te doen:) Daarna afscheid genomen van iedereen en 's avonds nog weer druk bezig geweest met de koffer.

Woensdag 21 december
De dag van vertrek... Op tijd eruit, zodat we nog een lange dag hadden om alles klaar te maken, en ook zodat we vanavond in het vliegtuig goed moe zijn, zodat we kunnen slapen. Nog even voor de laatste keer naar het postkantoor en de markt geweest en verder de hele dag druk bezig geweest om ons klaar te maken.. Zo meteen nog even lekker douchen en de laatste dingen in de koffer, en dan gaat ie definitief dicht. We hebben allebei overgewicht in onze koffer én handbagage, maar we gaan het gewoon proberen zo mee te krijgen.

Nog een paar uur en dan is het zover. Ik wil alle mensen die me de afgelopen maanden hebben gesteund heel erg bedanken! Voor alle lieve kaartjes en berichten, het is fijn om te weten dat er zoveel mensen aan me denken, en het heeft me op sommige momenten echt geholpen! Allemaal super bedankt, en ik hoop jullie snel te zien! :)

 Dit zijn alle spullen die we achterlaten...
Heel veel liefs, Lisa!

2 opmerkingen: